799,90  sis.alv 24%

 • Toimitusaika n. 2 viikkoa
 • Ilmaiset toimituskulut
 • 14 päivän palautusoikeus
 • Energiaystävällinen
Tuotetunnus (SKU): SBAVA6 Osasto:

Kuvaus

 AVANTO 6 – Avannon sulanapito


Nyt se on täällä! Pitkään odotettu tuote avannon sulanapitoon nyt saatavilla.
Ei enään jatkuvaa jään sahaamista tai värkkäämistä uppopumppujen kanssa!

SulaBox tekee avannon sulanapidosta ennen näkemättön helppoa ja vaivatonta. Tuote sisältää kaiken yhdessä laatikossa, mitä sulanapitoon tarvitset.

SulaBoxia löytyy myös suurempia kokoja mm. laiturin sulanapitoa varten.

Tutustu lisää osoitteessa: www.sulabox.fi

SulaBox AVANTO 6 sisältö:

 • Termo laatikko (ilmanottoaukko ja läpivienti letkulle)
 • Ilmastinkompressori 60L/min
 • Ilmaletku n.12m
 • Ilmastinlautanen
 • Betoni paino n.5kg, valmiilla liitännöillä letkulle ja lautaselle
 • Nostonaru painolle
 • Ohjeet

Toimintaperiaate

SulaBox toiminta perustuu ilman puhallukseen. Thermo laatikon sisällä oleva ilmastinkompressori puhaltaa letkun ilmaa, joka menee letkun toisessa päässä olevaan ilmastinlautaseen. Ilmastinlautanen asennetaan järven pohjaan, lautanen menee järven pohjaan itsestään, mukana olevan betoni painon ansiosta. Kompressorilta tuleva ilma hajoaa ilmastinlautasessa pieniin kupliin joka pitää veden liikkeellä niin, ettei se pääse jäätymään. Helppoa ja kätevää, eikö? Lautasen kohdalla voit jopa kehuskella olevasi pore avannossa.

Turvallinen

SulaBox Avanto 6 tuotteessa sähköä ei johdeta avantoon tai veteen missään vaiheessa! Avanto uinnin pitää olla turvallista, käyttämällä SulaBox tuotetta voit nauttia avannosta turvallisesti. SulaBox tuotteen sähkötekniset laitteet ovat laatikossa, joka pidetään rannassa kaukana avannosta.

Helppous

Avaa laatikko, nosta lautanen ja letku pois laatikosta. Työnnä letkun pää laatikon kyljessä olevasta reiästä ja kiinnitä kompressoriin. Suorista letku ja vie lautanen haluamaasi avannon kohtaan.
Letku ja lautanen on kiinnitetty betonipainoon jossa on naru nostoa ja laskemista varten. Tee jäähän n. 40cm reikä tai sellainen, että saat lautasen ja painon pudotettua siitä veden pohjaan. Lautanen asettuu painon ansiosta oikeinpäin.
Kytke kompressorille virta ja laita laatikon kansi takaisin paikalleen. Nyt vain odotat kun SulaBox sulattaa jäät ja avanto on valmis.
Voit nopeuttaa avannon valmistumista avaamalla jäätä enemmän joka helpottaa ja nopeuttaa jäiden sulamista. Mikäli sinulla on jo avanto sahattuna, avantosi on heti valmis ja sulanapito alkaa.

Taloudellinen

SulaBox Avanto tuotteen ainoa sähkötekinen laite on ilmastinkompressori. Kompressori kuluttaa sähkö vain n.50W tunnissa, eli alle normaalin hehkulampun verran! Esimerkiksi normaalit uppopumput kuluttavat sähköä 250-1000W tunnissa, huima ero eikö? SulaBox kompressorin voi myös helposti ajastaa esimerkiksi viikkokellolla (auton lämmityskello), jolloin kompressoin käyntiä voidaan jaksottaa niin, ettei se ole päällä kokoajan.

Thermo laatikko

SulaBoxin laatikko on suunniteltu moneen tarpeeseen. Kaikki helposti ja siististi yhdessä paketissa!
Laatikko toimii kompressorille suojana ja ”lämpö” laatikkona talvella. Pidä kompressori aina laatikon sisällä kun se on käytössä.
Keväällä jäiden sulattua, pakkaat kaiken taas siististi laatikkoon ja nostat laatikon varastoon – ei enään kadoksissa olevia tarvikkeita!
Lisäksi laatikko toimii tuotteiden kuljetusta varten.

Vesistö nauttii myös

Talvisin vesistöjen happitilanne huononee. Käyttämällä SulaBox tuotetta, vesistö ja kalat nauttivat myös kun sitä hapetetaan kompressorin avulla. SulaBoxissa käytettävät kompressorit ja lautaset ovat paljon käytettyjä myös lampien ja vesistöjen hapetukseen, joten se todellakin parantaa vesistön happitilannetta.

 

 

Lisätiedot

Paino15 kg
Mitat60 × 40 × 30 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SulaBox AVANTO 6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *