VUOSIHUOLTOSOPIMUS

VUOSIHUOLTOSOPIMUS

Jätevesijärjestelmät vaativat  huoltoa yhtälailla kuin kaikki muukin tekniikka. Säännöllisella huollolla varmistat jätevesipuhdistamon parhaan mahdollisen toimivuuden ja kaupanpäälle saat mielenrauhan, ainakin meidän palvelulla.

Teillä on varmasti paljon mieluisampaa tekemistä Jouluaattona kuin värkätä jätevesipuhdistamon kanssa. Vietä siis päivät murehtimatta jätevesipuhdistamosta, siirrä vastuu meille!

MERKKIRIIPPUMATON

Vuosihuoltosopimus merkkiriippumattomasti, sama hinta kaikille. Huoltomme palvelee kaikkia merkkejä ja malleja, myös uudet ja tuntemattomat laitteet!

SISÄLTÖ

Vuosihuoltosopimus sisältää kokonaisvaltaisen huollon ja pesun kerran vuodessa, sovittuna ajankohtana. Vuosihuolto sisältää myös 20L saostuskemikaalia, lisättynä tai paikanpäälle jätettynä. Huollon sisältö vaihtelee hieman laitemerkeittäin, riippuen pumppujen ja osien määrästä. Me olemme aina yhteydessä vuoden tai kahden välein, kuinka on sovittu. Sinun ei tarvitse huolehtia huoltoa paikalle.

PALVELU

Huoltoautomme ovat tarvittaessa täysin omavaraisia, sähkön ja veden suhteen. Joten vaikka kohteessa ei ole vettä tai sähköä saatavilla, pystymme suorittamaan huollon. Huoltoautot ovat aina kattavasti varusteltu varaosilla, joten ylimääräisiä käyntejä ei tarvita. Jos toinen käynti jostain syystä tarvitaan, se ajetaan omaan piikkiin.  Olemme toimineet jo 10 vuotta alalla, ja tiettävästi suomen ainoa merkkiriippumaton jätevesijärjestelmiin erikoistunut yritys. Me palvelemme aidosti ja olemme ylpeitä työmme laadusta!

HINNOITTELU

Hinta sisältää kilometrit, matkatyöt, työtunnit kohteessa, 20L kemikaalia. Hinta jatkuu vuonna 2021 eteenpäin normaalilla vuosihuoltosopimuksen hinnalla 360,00€. 

Vuoden 2020 alku oli poikkeuksellinen, haluamme tukea asiakkaitamme poikkeushinnoin. Tiedämme palvelumme arvon ja laadun, tätä alennusta et tule näkemään uudestaan. Kannattaa hyödyntää tilaisuus!

Call Now ButtonSOITA