Vuosihuoltosopimus

Jätevesijärjestelmän Vuosihuoltosopimus

Säästä aikasi sinulle tärkeämpiin asioihin ja anna meidän huolehtia jätevesijärjestelmästäsi. Yksinkertaisesti huolettomin tapa omistaa jätevesijärjestelmä on solmia siihen vuosihuoltosopimus. Yleisin syy jätevesijärjestelmien huonoon toimivuuteen on syynä huollon laiminlyönti. Näin ei tarvitse olla, nosta jalat pöydälle eläkä murehdi jätevesijärjestelmästäsi, me olemme sitä varten!

Mikä on Vuosihuoltosopimus?

Vuosihuoltosopimus on palvelu jolla pidät jätevesijärjestelmän kunnossa, ilman huolia. Sopimus sisältää kokonaisvaltaisen huollon kerran vuodessa, sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme huollon, teidän ei tarvitse muistaa. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, emme sido teitä pitkillä sopimuksilla. Sopimusta ei tarvitse jatkaa, ainoastaan lopettaa mikäli näin haluatte. Sopimuksen saa voimaan puhelimitse, viestillä, sähköpostilla tai huoltosopimus lomakkeella. Emme halua sitoa pitkillä sopimuksilla, uskomme palvelun ja työn laadun puhuvan puolestaan. 

Miten se tapahtuu?

Sopimuksen voimaan saattaminen on hyvin nopea ja selkeä. Riittää kun soitat, laitat meille viestiä tai täytät yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun asian tiimoilta heti yhteydessä!

1. Ota yhteyttä

Voit soittaa, tekstata, mailata, kaikki käy.
Tai täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä!

2. Lisätiedot ja kysymykset

Annamme lisätiedot ja käydään asia
vielä läpi yhdessä.

3. Sopimus

Tehdään sopimus.
Sopimus aina toistaiseksi voimassaoleva.

Call Now ButtonSOITA